Anunțuri

Inspectoratul Școlar Județean, Brăila, Liceul „Anghel Saligny”, Structura: Școala Gimnazială „C. Sandu-Aldea”, Asociația Culturală „Ars Poetica”, Muzeul Brăilei „Carol I”, Teatrul „Maria Filotti”, Liceul de Arte „Hariclea Darclee”, Liceul Pedagogic „D. P. Perpessicius”, Universitatea „Dunărea de Jos”- Facultatea de Litere, Galați, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniu Național Mureș, alături de alte instituții partenere din țară și din străinătate,  vă invită să participați la a VIII-a ediție a FESTIVALULUI  DE CREAȚIE ȘI INTERPRETARE ANA BLANDIANAcu tematica – Umbre de cuvinte, inclus în CAEN, 2019, Anexa 8, Domeniul Cultural-artistic; Literatură, poziția 65.

|FAB / https://festival-anablandiana.ro/

Regulament concurs MA SAISON PRÉFÉRÉE 

  

Săptămâna Educației Globale – program
Săptămâna Educației Globale – afiș
Projet “C’est ma ville” – Saison France-Roumanie 2018-2019
Burse HMC elevi clasa a X-a Marea Britanie
Corigențe – perioada de susținere 2018-2019


Luni, 22 X 2018, ora 14 la sala multimedia va începe cursul de limbă germană pentru elevii de la clasele: a V-a, a VI-a, a IX-a și a X-a. Cei care s-au înscris sunt așteptați cu drag! Elevii de la clasele a XI-a și a XII-a vor fi anunțați pentru săptămâna următoare.

L’image contient peut-être : 1 personne

Candidații pentru funcțiile de conducere ale Consiliului elevilor CN CN 2018
Președinte:
– Mirica Dragoș, cls X A
– Cazacu Mihaela Diana, cls X B
– Mocanu Gabriela, cls XI C
-Negoiță Elena Rigmalia, cls XI A
Vicepreședinte:
– Asăoanu Vlad Gabriel, cls X A
– Triandafil Lorena Maria, cls IX A
– Crăciun Roxana, cls X C
Secretar
– Fulga Leonard – cls IX D
Luni, 8.10.2018, începe campania de promovare a candidaților, în intervalul orar 10.50-11.10. Candidații își vor tine discursurile în fața elevilor, la sala de sport.
Pe data de 11.10. 2018 au loc alegerile.

Informații referitoare la programul “Bani de liceu”, anul școlar 2018-2019
https://www.edu.ro/bani-de-liceu

MARȚI , 25.09.2018, DE LA ORA 14 , ÎN SALA MULTIMEDIA , are loc meciul demonstrativ din cadrul Clubului de dezbateri academice și este adresat elevilor din colegiu ce vor sa-și exercite capacitatea de a vorbi unui public sau să scape de frica de a vorbi în public și nu numai.

Oricine dorește sa vină este bine-venit .


Anunț “Țara lui Andrei”

Aleargă pentru educație! Susține “Științescu”!

În 2018, la cea de-a cincea ediție a competiției, organizațiile non-profit și grupurile de inițiativă din comunitate înscriu la Semimarathon proiecte pentru Educație. Ele vor să reaprindă pasiunea pentru știință și tehnologie. Pentru că ȘTIINȚA + TEHNOLOGIE = VIITOR.
Prin participare ta la Semimarathon susții finanțarea acestor proiecte care își propun o abordare inovativă în predarea științelor exacte și dezvoltarea abilităților practice ale elevilor.

AWSOM Powered